Till sidans huvudinnehåll

Priser för avfallsmottagning och återvinningskort

Gör din verksamhet av med stora mängder grovavfall och industriavfall är du välkommen att bli kund på vår avfallsanläggning på Hovgården, en mil utanför Uppsala. Har du mindre mängder avfall kan du istället köpa vårt prisvärda klippkort som du kan använda på våra åtta återvinningscentraler.

Lämna avfall på Hovgården

På Hovgården tar vi bland annat emot större mängder grov-, bygg- och rivningsavfall, förorenade massor, stallgödsel, hushållsavfall, park- och trädgårsdavfall.

Prislista Hovgården

Läs mer om vad du kan lämna för avfall på Hovgården

Återvinningskort till återvinningscentralerna

Har du ett företag med mindre avfallsmängder är du välkommen till våra återvinningscentraler. Du kan välja ett kort med 5 eller 10 avlämningar. Samtliga priser är exklusive moms.

Kortet gäller för fordon med en ungefärlig maxvikt som en mindre lastbil. Farligt avfall får inte lämnas på återvinningscentralen.

Avlämningar Kostnad
5 avlämningar  1 550 kr
10 avlämningar 3 100 kr

 

Läs mer om vad du kan lämna för avfall på återvinningscentralerna

Så beställer du ditt ÅVC-kort

Du kan skaffa ÅVC-kort på tre olika sätt:

  • Ladda ner blanketten (pdf), fyll i den och skicka den till oss tillsammans med en kopia av ditt företags registreringsbevis.Vi skickar då ut ÅVC-kortet med rekommenderat brev som du får hämta ut mot uppvisande av legitimation.
  • Du kan komma till Uppsala Business Park och beställa ditt kort i vakten (Rapsgatan 7E (öppnas i ett nytt fönster)). Visa upp ditt registreringsbevis och legitimation så kan du få kortet direkt. Ett tips är att fylla i blanketten (pdf) i förväg.
  • Du  kan komma till någon av våra återvinningscentraler i Librobäck eller Boländerna och beställa kortet via personalen där, ta med företagets registreringsbevis. Du får lämna en gång som vi räknar av när vi skickar ut kortet med rekommenderat brev.