På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Vi tar alla typer av vattenprover

Vi erbjuder ditt företag ett heltäckande utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser på dricksvatten, avloppsvatten, recipientvatten, slam och badvatten. Du väljer själv om du önskar en fullständig analys eller om vi bara ska undersöka vissa parametrar. Vårt moderna vattenlaboratorium är ackrediterat av Swedac, vilket garanterar att våra uppdrag utförs korrekt och opartiskt med internationellt erkända standarder.

Snabba svar

De flesta analyserna utförs direkt på vårt laboratorium. Det innebär att vi kan ge dig snabba svar. Efter tre dagar kan du oftast få ett muntligt svar på den mikrobiologiska analysen. En skriftlig rapport skickas till dig inom cirka 3 veckor.

Hämta provflaskor

Provflaskor hämtar du alla vardagar, kl. 08.00–16.00. Du behöver inte ringa eller boka tid för att hämta flaskor.

Du kan även beställa hem dina provflaskor. Gör din beställning här

Öppettider

Måndag till fredag kl. 8.00–16.00 (helgfria veckor).

Inlämningstider

Måndag-tisdag kl. 08.00–14.30 (helgfria veckor)

Telefon

018- 727 94 50

Besöksadress

Stallängsgatan 3, 753 18 Uppsala

Hitta hit

Priser och avgifter

Aktuella prislistor hittar du under Betalning och avgifter.

Kostnadsfri rådgivning

Du är alltid välkommen att prata med oss om företagets vattenkvalitet och provtagningar. Vi hjälper dig att tolka resultaten och finns tillhands med råd och vägledning, helt kostnadsfritt.