Till sidans huvudinnehåll

15 oktober 2020

Nu skickar vi fakturor via Kivra

Du som redan idag har Kivra och brukar få pappersfakturor från Uppsala Vatten kommer från och med 30 oktober 2020 att få din faktura i Kivra istället. Har du inte Kivra eller någon av våra andra digitala fakturalösningar så kommer du fortsatt få din faktura hemskickad via brev som vanligt.

Uppsala Vatten ser gärna ett ökat användande av digitala fakturor eftersom det är ett mer hållbart alternativ än pappersfakturor. Sedan tidigare erbjuder vi våra privatkunder att få sin faktura via e-post eller som e-faktura via banken. Från och med datum så inför vi också digitala fakturor i Kivra. I Kivra kan du få brev och fakturor från tiotusentals företag och myndigheter. Du kan också betala fakturor, ta emot jobbavtal och hantera kvitton.

Du som redan idag har Kivra och brukar få pappersfakturor från Uppsala Vatten kommer från och med den 30 oktober att få din faktura i Kivra istället.

Har du inte Kivra eller någon av våra andra digitala fakturalösningar så kommer du fortsatt få din faktura hemskickad via brev. Har du frågor om Uppsala Vattens övergång till Kivra eller vill du inte använda Kivra men ändå välja en klimatsmart fakturering? Läs mer om e-post- och e-faktura

Frågor om inställningar på Kivra och ditt konto där kan vi tyvärr inte svara på. Läs mer hos Kivra (öppnas i ett nytt fönster)

Senast uppdaterad 15 oktober 2020