Ledigt jobb vid Uppsala Vatten Vatten

Verksamhetsutvecklare

 • Diarienr:
  UV50/22
 • Arbetsplats:
  Teknik och Fastighet Uppsala Vatten och Avfall AB
 • Förvaltning:
  Uppsala Vatten och Avfall
 • Publicerad:
  2022-11-21
Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Verksamhetsutvecklare till sektion Teknik och Fastigheter Uppsala Vatten


Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala?
Vi vill nu utöka vårt team med en teknikintresserad verksamhetsutvecklare till Teknik- och fastighetssektionen på Uppsala Vatten.
 
Vi kan erbjuda dig en varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!
Uppsala Vatten är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag som verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Tjänsten

Som verksamhetsutvecklare hos oss ingår du i en grupp som delar på ansvaret för det förebyggande, planerade och avhjälpande underhållet, med krav på hög teknisk tillgänglighet och säkerhet.
Utvecklingsarbetet har fokus på systematik, stödsystem och dokumentation. Du arbetar främst med att stödja kollegorna i sektionen genom att säkerställa funktionaliteten och användbarheten i våra olika stödsystem. Du kommer att tillhöra vårt team med ingenjörer och samarbeta med flera olika tekniska kompetenser.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Agera som stöd och samordnare för sektionens systematiska arbetsmiljöarbete.
 • Agera som stöd till sektionschef i administration kring exempelvis säkerhetsskydd
 • Förvalta system för sektionens kemikaliehantering.
 • Sammanställningar, analyser och rapportskrivning.
 • Bevaka sektionens delar i processbeskrivningar.
 • Ta fram förslag till anpassade metoder, rutiner och instruktioner för sektionens vidare arbete med underhållsutveckling.
 • Ta fram förslag till nyckeltal för kvalitetssäkring av verksamheten och bidra med underlag till bolagsgemensam underhållsplan.
 • Agera förvaltningsledare verksamhet för bolagets underhållssystem enligt PM3 modellen.


Kvalifikationer

Vi tror att du har

 • Relevant högskole-universitetsutbildning, eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
 • tidigare erfarenhet från processindustri eller annan teknikintensiv produktionsverksamhet.
 • tidigare erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete.
 • tidigare erfarenhet från processorienterat arbetssätt.
 • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Körkort B är ett krav.

Meriterande kunskaper:

 • Underhållssystem Idus
 • Kemikaliehanteringssystem Eco-online
 • Stratsys
 • Office 360
 • DHS

För att du ska lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, stor social kompetens och en god samarbetsförmåga. Andra värdefulla egenskaper är självgående, initiativtagande och kommunikativ. Du kommer långt om du har en problemlösande attityd och inte är rädd för att ställa frågor.

Omfattning:
Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Ordinarie arbetstid är förlagd inom normal kontorstid. (07–16 måndag-fredag)


Ansök:

Urval och intervjuer för de olika tjänsterna kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Kontakt: Vid frågor kring den aktuella tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pär Ekman Sektionschef Teknik och Fastigheter, på mailadress par.ekman@uppsalavatten.se

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du vår HR-sektions funktionsmejl UppsalaVattenHR-sektionen@uppsalavatten.se

För information: För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Denna rekrytering sker helt genom Uppsala Vatten och Avfall AB:s försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal/mail från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Övriga upplysningar Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.  Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning. 

om Uppsala vatten & avfall ab.
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.
Mer om Uppsala Vatten hittar du på: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/
https://www.uppsalavatten.se

Välkommen med din ansökan.

Ansök här
Hjälpte innehållet på sidan dig? (Om du svarar nej - fyll gärna i varför.)

EPI debug

Created:
2021-10-21T11:53:33
Last modified:
2022-09-20T13:43:34
Published:
2022-09-20T13:51:59
Last published:
2022-09-20T13:51:59
Template
Sida


EPI.PageType
JobDetailPage

EPI.PageURLSegment
detaljsida-lediga-jobb

EPI.Id
63ffe1eb97c94b11918e7d919e3d6bd4