Ledigt jobb vid Uppsala Vatten Vatten

Driftreparatör

 • Diarienr:
  UV37/23
 • Arbetsplats:
  Teknik & Fastighet
 • Förvaltning:
  Uppsala Vatten och Avfall
 • Publicerad:
  2023-05-22
Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Har du erfarenhet inom mekanisk konstruktion? Vill du vara med och bidra till att våra anläggningar är driftsäkra på lång sikt? Sök rollen som driftreparatör.

Om tjänsten
Som driftreparatör ingår du i en grupp som delar ansvaret för det förebyggande, planerade och avhjälpande underhållet på våra anläggningar, med fokus på hög teknisk tillgänglighet och säkerhet. I arbetet finns ett fokus på driftsäkerhet, långsiktighet och hållbarhet.
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

 • Förebyggande och avhjälpande underhåll på våra anläggningar, både process- och fastighetsrelaterat.
 • Beredning och utförande enligt beställning via arbetsorder.
 • Självständigt arbete men utförs även ofta i samarbete med andra, både kollegor inom sektionen och beställare på våra anläggningar.

Som driftreparatör tillhör du vår sektion teknik och fastighet som ansvarar för operativt, förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, el, automation och fastighetsskötsel.  Arbetstiderna är 7-16. Då bolagets verksamhet är samhällsviktig och pågår dygnet runt kan arbete utanför ordinarie arbetstid förekomma vid större driftstörningar eller annan stor påverkan. Du rapporterar till gruppchef och har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Librobäck. Resor ingår i tjänsten då bolagets anläggningar finns runtom i hela kommunen.

Kvalifikationer

 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av mekaniska konstruktioner och svetsning
 • Svetslicens inom rostfritt är meriterande
 • B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt, är självgående och initiativtagande. Du har hög social kompetens och god samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-06-25. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Sektionschef Per Gunneson, tfn 018-726 23 96
HR-specialist Cecilia Jansson, tfn 018-726 09 72
  
Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök här
Hjälpte innehållet på sidan dig? (Om du svarar nej - fyll gärna i varför.)

EPI debug

Created:
2021-10-21T11:53:33
Last modified:
2022-09-20T13:43:34
Published:
2022-09-20T13:51:59
Last published:
2022-09-20T13:51:59
Template
Sida


EPI.PageType
JobDetailPage

EPI.PageURLSegment
detaljsida-lediga-jobb

EPI.Id
63ffe1eb97c94b11918e7d919e3d6bd4