Till sidans huvudinnehåll

Välkommen på workshop om Uppsalas nya avfallsplan

Har du fått e-post med inbjudan till att delta i våra workshops? Då är du välkommen att fylla i formuläret nedan så kommer vi att skicka en mötesbokning och en länk som du sedan använder för att ansluta till workshopen.

Vi har gjort en film (ca 10 minuter lång) som beskriver vad en avfallsplan innehåller, hur den används och varför den påverkar alla i Uppsala. Filmen är tänkt att fungera som en introduktion till arbetet med att ta fram en ny avfallsplan och vi rekommenderar alla att titta på den inför workshopen.

Föredrar du att läsa introduktionen framför att se filmen? Då finns innehållet samlat här:
Introduktion avfallsplan (pdf) (öppnas i ett nytt fönster)

Efter anmälan kommer du att få en möteskallelse till den workshop du valt att delta i. Har du skickat in anmälan men inte fått någon möteskallelse? Felanmäl till avfallsplan@uppsalavatten.se

Workshops våren 2021

Totalt kommer vi ha fyra stycken workshops under våren 2021. Vi har valt att bjuda in olika målgrupper till separata workshops men alla workshops har samma innehåll och syfte; att vi gärna vill få in dina synpunkter och att du lyfter frågor som är viktiga för dig och din organisation. Det kommer att göra att planen bättre och mer relevant för Uppsala. I den inbjudan du fick så gav vi förslag på vilken workshop vi tror passar dig, men du ska naturligtvis välja den där du tror att du har mest utbyte av att vara med på.

Digital workshop - så ansluter du

Det bästa och enklaste är att delta i mötet via dator med internetanslutning. Då har du bäst förutsättningar att ställa frågor eller ge kommentarer under mötet. Det går att delta via telefon eller surfplatta med internetuppkoppling också, men det kräver att du laddar ner Teams-appen. Instruktioner till hur du gör det får du när du klickar på länken nedan. Det är inte säkert att alla funktioner i mötet är tillgängliga via telefon eller surfplatta och det kan vara svårt att se chatten till exempel. Därför rekommenderar vi att du är med på mötet via dator om du har den möjligheten.

Anmälningsformulär

Välj workshoptillfälle