På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 5 mars 2019

Ändrade dagar för sophämtning

En del av våra kunder i Almunge och Nåntuna kommer att få ändrade dagar för sophämtning från och med den 18 mars.

För att minimera miljöpåverkan och arbetsbelastningen för chaufförerna kommer ändringar i körrutter att ske. Det innebär att en del av våra kunder i Almunge och Nåntuna kommer att få nya hämtdagar från och med den 18 mars. 

Du kan se dina hämtdagar på www.uppsalavatten.se/dagar från den 16 mars.

Vi kommer utföra extra hämtning för de kunder som får ändrad hämtdag från jämn vecka till udda vecka. Det gör vi för att tiden mellan hämtningarna inte ska överstiga två veckor för en villakund. Låt ditt kärl stå framme tills du har fått tömt. 

Du kan se all information om dina abonnemang när du loggar in på Mina sidor. Du behöver ditt kundnummer och person- eller organisationsnummer för att logga in.  
Fler driftstopp