På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 28 september 2018

Ändrade hämtdagar för sophämtning

En del av våra kunder kommer att få ändrade sophämtningsdagar från och med vecka 41.

För att minimera miljöpåverkan och arbetsbelastningen för chaufförerna kommer ändringar i körrutter att ske. Det innebär att en del kunder kommer att få nya hämtdagar från vecka 41. Ändring av hämtdagar kommer ske i etapper. Du kan se dina hämtdagar på www.uppsalavatten.se/dagar.

Vi kommer att göra extrahämtningar så att ingen behöver vänta tre veckor på tömning (gäller de som får ändrad hämtningsvecka och precis har fått tömt). 

De områden som berörs i första etappen finns i östra delen av kommun, tex. Sävja, Danmark, Fålhagen, Salabacke, Nåntuna, Bergsbrunna, Villinge, Fjällby, Funbo,  Almunge, Svia, Gamla Uppsala, Hallkved, Löt, Skölsta, Årsta och Lindbacken men även andra områden kan beröras.

Du kan se all information om dina abonnemang när du loggar in på Mina sidor. Du behöver ditt kundnummer och person- eller organisationsnummer för att logga in.  

Fler driftstopp