På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Avfall och återvinning

Vi erbjuder en rad olika tjänster för ditt företag. Vi hämtar ditt hushållsavfall och tar på våra anläggningar emot mycket av det övriga avfallet från ditt företag. Miljöriktigt, tryggt och enkelt till konkurrenskraftiga priser. Välkommen som företagskund!

Om ditt företag äger en fastighet måste du teckna ett abonnemang för hämtning av hushållsavfall. Fastighetsägare som har enskild avloppsanläggning är även skyldiga att ha abonnemang för slam. Har du verksamhet inom restaurang, storkök, livsmedelsbutik, livsmedelsgrossist eller liknande behöver du även ett abonnemang för hämtning av livsmedelsavfall.

Med vårt prisvärda återvinningskort kan du som företagare lämna mindre mängder industri- och grovavfall på våra återvinningscentraler. Enkelt och miljövänligt. Har du större mängder avfall är du välkommen till vår moderna avfallsanläggning, Hovgården.

För slakterier och andra företag inom livsmedelsindustrin erbjuder vi förmånliga avtal för behandling av organiskt avfall. Detsamma gäller kommuner med matavfallsinsamling.

Abonnemang som passar dig

Som fastighetsägare måste du ha ett abonnemang för hämtning av hushållsavfall. Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig att teckna ett abonnemang som passar just din verksamhet.

Kontakta kundtjänst

Rensat i arkivet?

På våra återvinningscentraler är du välkommen att lämna returpapper, kartonger, trasiga grendosor och kasserade kontorsmöbler. Allt du behöver är ditt kort.

Läs mer om återvinningskort