På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Vattenprovtagning

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser på dricksvatten, avloppsvatten, recipienter, slam och dricksvatten från enskilda brunnar. Vårt vattenlaboratorium är ackrediterat av Swedac, vilket garanterar att våra uppdrag utförs korrekt och opartiskt med internationellt erkända standardmetoder.

Snabba svar

De flesta analyserna utförs direkt på vårt laboratorium. Det innebär att vi kan ge dig snabba svar. Efter tre dagar kan du oftast få ett muntligt svar på den mikrobiologiska analysen. En skriftlig rapport skickas till dig inom cirka 3 veckor.

Kostnadsfri rådgivning

Du är alltid välkommen att prata med oss om din vattenkvalitet och provtagningar. Vi hjälper dig att tolka resultaten och finns tillhands med råd och vägledning, helt kostnadsfritt.

Prislista

Prislista Vattenlaboratoriet (pdf)

Mer information

Kontakta Vattenlaboratoriet på telefon 018-727 94 50 vardagar 08.00–16.00 (lunchstängt 12.00–12.30).