På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Beställ blankett för autogiro

Autogiro är ett bekvämt sätt att betala fakturor på och du behöver inte vara orolig för att missa någon betalning. Fyll i formuläret nedan så skickar vi ut en blankett för autogiroanmälan. Om du fyller i din e-postadress kan vi skicka blanketten med mejl. När du skrivit på blanketten skickar du den till din bank. Fyll i alla fält.

Vi skickar blanketten till den adress som finns kopplad till ditt kundnummer. Om du anger e-postadress så skickar vi blanketten dit istället.
 
De personuppgifter du lämnar till Uppsala Vatten och Avfall AB behandlas i enlighet med gällande integritetslagstiftning.
Information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter finns här: www.uppsalavatten.se/personuppgifter