På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 2 maj 2019

Bokbytardag på Pumphuset

Kom och byt böcker den 11 maj!

Det är dags att ladda inför sommarens lata bokläsardagar! Därför slår vi upp portarna till Pumphuset för en bokbytardag den 11 maj.

Var: Pumphuset, Munkgatan 2, vid Svandammen.
När: lördag den 11 maj.
Tid: vi håller öppet för bokbyte mellan klockan 11 och 16.

Hur går det till?
Du tar med dig en bok som du redan har läst (max fem böcker per person) och byter den mot någon annans. Det går bra att ta med sig barnböcker, faktaböcker, skönlitteratur och biografier. Det enda som vi inte kan ta emot är uppslagsverk.

Inte nog med att någon annan kan få glädje av det som du ändå hade tänkt göra dig av med, du gör även en bra insats för miljön genom att ge din gamla bok längre livslängd.


Välkommen!

Fler nyheter