På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 16 augusti 2017

Nu får du sms från oss vid en driftstörning

Vi vill öka vår service och göra det enklare för våra kunder att få information från oss. Under en testperiod på två månader kommer vi därför att skicka sms till kunder som blir berörda av någon störning. Efter två månader kommer vi att utvärdera tjänsten.

Sms-avisering används för att meddela ett avbrott i vattenleveransen, till exempel omkopplingsarbeten, akuta vattenavstängningar eller om en kvalitetsstörning på dricksvattnet skulle uppstå.

Meddelandet skickas till:

  • personer över 16 år
  • de som är folkbokförda på den berörda adressen
  • de som har en telefon registrerad på adressen

Har du ingen mobiltelefon registrerad så kommer sms:et skickas till din fasta telefon, där det läses upp.

Under testperioden finns ingen möjlighet att ta bort eller lägga till telefonnummer. Efter testperioden kommer vi att kontakta kunder som fått utskick för utvärdering av systemet. Har du synpunkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Fler nyheter