På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 10 augusti 2018

Om du blir kontaktad av Uppsala Vatten

Då och då händer det att personer kontaktar våra kunder och falskeligen uppger sig för att vara från Uppsala Vatten.

När någon från oss eller någon av våra underentreprenörer kontaktar dig gäller följande:

  • Vi presenterar oss alltid med namn. Om du känner minsta tvekan om någon ringer till dig och presenterar sig för att komma från Uppsala Vatten, ring vår kundtjänst, 018-727 94 00, så kan vi hjälpa dig och verifiera att personen som kontaktat dig verkligen är från Uppsala Vatten.
  • När du får besök av Uppsala Vattens personal eller någon av våra underentreprenörer kan du alltid kräva legitimation. Släpp inte in någon i ditt hem som säger sig vara från Uppsala Vatten men som inte kan identifiera sig. Det här gäller även om mötet är bestämt sen tidigare via telefon eller brev.
  • Misstänker du försök till inbrott eller annat brott ska du direkt kontakta polisen. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på
018-727 94 00.

Fler nyheter