På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 8 maj 2017

Invigning av Pumphuset och Vattenresan

I höst slår vi upp portarna till Pumphuset som förvandlats till en informations- och mötesplats med utbildningsstationer för skolelever. Det här vill vi fira med en invigning onsdagen den 10 maj.

Dagen till ära får vi besök av klass fyra från Uppsävjaskolan och vattenambassadör Mattias Klum, som kommer att inviga Pumphuset tillsammans med Uppsala Vatten.

Projektet Vattenresan är till för att öka medvetenheten hos allmänheten om vattnets värde och behovet av långsiktiga och hållbara vattentjänster. Du kan läsa mer om Vattenresan på Svenskt Vattens webbplats här 

På grund av platsbrist kan vi endast ta emot inbjudna till nvigningen av Pumphuset och till Vattenresan onsdag den 10 maj. Det kommer att finnas möjlighet att prata med såväl Mattias Klum som Uppsala Vattens vd Sigrid De Geyter och styrelseordförande Maria Gardfjell efter invigningen.

Har du frågor om invigningen är du välkommen att kontakta kommunikator@uppsalavatten.se

Fler nyheter