På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 22 augusti 2018

Sms-anmälan öppen för höstens mobila insamling

Nu har vi öppnat sms-anmälningen till höstens mobila insamling av avfall. Som vanligt kan du komma till en av våra uppställningsplatser och lämna in farligt avfall, elavfall, matfett och läkemedel.

Nytt för i år är att du kan lämna in läkemedel i den mobila insamlingen. Vi tar emot både receptbelagda och receptfria läkemedel.

Anmäl dig redan nu för att få en sms-påminnelse inför höstens insamling! Fyll i namn, telefonnummer och vilka uppställningsplatser du vill bli påmind om, så smsar vi dig på förmiddagen samma dag som vi dyker upp. Enklare kan det inte bli!

Fler nyheter