På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Automationsingenjör

Automationsingenjör till Uppsala Vatten och Avfall AB

Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Vill du vara med i den långsiktiga utvecklingen och uppbyggnaden av en helt ny arbetsgrupp? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet?

Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering. Det ställs höga krav på våra anläggningar gällande drift, underhåll och installation, vi jobbar med att framtidssäkra Uppsala.

Om tjänsten

Vi söker en automationsingenjör till sektionen Teknik och Fastigheter som i dag består av 13 medarbetare, varav tre elektriker, två automationstekniker, fyra driftreparatörer, en fastighetstekniker, en underhållsingenjör, en fastighetsingenjör och en sektionschef.

I denna roll kommer du att arbeta med att utveckla lösningar inom industriautomation för både nya och befintliga anläggningar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta med inventering, systematik och standardisering. Arbetet innefattar även att stödja utförare och beställare med prioriteringar och förvaltningsplanering.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning, eller yrkeserfarenhet från liknande arbete inom industri, process eller tillverkning.

Som person är du en problemlösare och får saker gjorda. Du har ett eget driv, är flexibel och positiv. Du har en god prioriteringsförmåga och är van att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?


En utmanande, utvecklande och rolig roll där du blir en viktig del i den långsiktiga utvecklingen av en organisation under förändring. Du kommer att få äga ditt eget ansvarsområde, sätta strukturer och bygga upp arbetsgruppen.

Du får var med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58

Sök tjänsten här