På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Organisation

Uppsala Vattens organisation består av sex avdelningar – Verksamhetsstöd, Marknad & Kommunikation, Planering, Projekt, Avfall och VA.

Verksamhetsstöd

Avdelningen verksamhetsstöd har fem sektioner: Vattenlaboratoriet, tekniksektionen, HR, IT och ekonomisektionen. Avdelningschef är Ann Eberhardsson.

Marknad- och kommunikationsavdelningen

I avdelningen ingår kommunikation, kundtjänst och anslutning. Avdelningschef är Linda Hallenberg.

Planeringsavdelningen

Avdelningschef för planering är Kristina Ekholm.

Projektavdelningen

I projektavdelningen ingår projektledare och projektörer. Avdelningsschef är Malin Grundin.

Avfallsavdelningen

Avfallsavdelningen har fyra sektioner: Hovgårdens avfallsanläggning, återvinningscentraler, biogas och hushållsavfallssektionen. Avdelningschef är Fredrik Karlsson.

VA-avdelningen

VA-avdelningens fem sektioner är vattenverkssektionen, avloppssektionen, ledningsnätssektionen, planeringssektion Nät och planeringssektion VA. Avdelningschef är Bertil Lustig.