På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 8 maj 2018

Gröna gatan

I slutat av maj 2018 startar vi arbetet med omläggning av vatten- och avloppsledningar i Gröna gatan. Till och med januari 2019 kommer vi arbeta oss fram etappvis längs med Gröna gatan, med start i korsningen Hjalmar Brantingsgatan/Gröna gatan.

Vid den aktuella etappen kommer det vara begränsad framkomlighet i trafiken och de parkeringsplatser som berörs kommer inte gå att använda under tiden som arbetet pågår.

Avstängda parkeringsplatser

Du som har en parkeringsplats längs med Gröna gatan kommer få närmare information från Uppsala hem om när just din parkeringsplats stängs av. Det gäller bara boende som har parkeringsplatser längs med Gröna gatan, parkeringsgaragen påverkas inte.

Arbetet sker etappvis för att minimera trafikpåverkan, men vissa etapper behöver vi återkomma till för att kunna slutföra arbetet för hela sträckan.

Vi förnyar ledningsnätet för att minska risken för driftstörningar i framtiden.

Fler arbeten