På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att vi genom att analysera besöksstatistik ska kunna göra webbplatsen bättre. Genom att gå vidare på webbplatsen godkänner du att vi använder kakor. Du kan göra inställningar i webbläsaren för att blockera kakor. Det kan innebära att vissa tjänster på webbplatsen, till exempel Mina sidor, inte fungerar samt att du får se detta meddelande ofta. Vad är kakor?

Nyheten publicerad: den 7 maj 2019

Informationsmöte Järlåsa 27 maj

Uppsala Vatten och Upplandsbygd bjuder in till informationsmöte om dricksvattenförsörjningen i Järlåsa.

Senaste åren har grundvattennivåerna varit låga i hela landet och problem med tillgången på vatten har drabbat många orter. Järlåsa har länge haft en ansträngd situation på grund av dålig tillgång på vatten i området. Senaste åren har inneburit flera bevattningsförbud.

Nuläge och framtida vattenförsörjning

Den 27 maj kommer Uppsala Vatten tillsammans med Upplandsbygd hålla ett informationsmöte.

Syftet med mötet är att skapa en dialog. Uppsala Vatten kommer att presentera bakgrunden till varför Järlåsa har stora problem med dricksvattentillgången samt de utredningar som gjorts genom åren. Uppsala Vatten vill också ta tillvara på de synpunkter som framkommer på mötet för att ta med i en pågående utredning om en långsiktigt hållbar dricksvattenförsörjning i Järlåsa.

Dag: måndag 27 maj 2019

Tid: klockan 18.30

Plats: Matsalen på Järlåsa skola, Gripensvärdsvägen 2

Under mötet bjuds det på fika. Ingen föranmälan krävs.

Har du frågor?

Har du frågor som du vill lyfta på mötet, skicka dem gärna till Maria Lindqvist Pettersson som är utredningsingenjör på Uppsala Vatten.
E-post: maria.lindqvist-pettersson@uppsalavatten.se

 

Informationsmötet hålls av Uppsala Vatten och Upplandsbygd


 

Fler arbeten