Till sidans huvudinnehåll
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 250 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

VA-ingenjör spillvatten
Uppsala stad växer och spillvattenavdelningen står inför stora utmaningar för att kunna möta den växande befolkningen bland annat genom utbyggnad av Kungsängsverket och Storvreta reningsverk. Detta tillsammans med ökade krav medför att driften ständigt behöver utvecklas. Avdelningen spillvatten behöver nu bli fler i teamet och söker VA-ingenjörer.

Sista ansökningsdag 2021-03-07

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)

 

Ärende- och styrelsesekreterare
Vi söker nu till en nyinrättad tjänst en ärende- och styrelsesekreterare till kanslisektionen på avdelningen för verksamhetsstöd. Du arbetar med kvalificerat stöd åt bolagets styrelse och vd. Det innebär bl.a. att ansvara för diarieföring av handlingar, administrera ärendeberedningen till styrelse och ledningsgrupp, sammanställa och skicka ut kallelser samt att föra protokoll vid bolagsstyrelsen och ledningsgruppens sammanträden. Du kommer även att bistå chefer och medarbetare med att ta fram beslutsunderlag och tjänsteskrivelser. 

Sista ansökningsdag 2021-03-07

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)

 

Utredningsingenjör spillvatten

I en tillväxtregion där allt fler väljer att bo och nya arbetsplatser skapas växer den kommunala VA- och avfallshanteringen. För att möta utmaningarna storsatsar vi som bolag och vi söker nu efter fler duktiga medarbetare som vill hjälpa till med att skapa rätt förutsättningar för ett hållbart Uppsala! För att kunna möta den växande befolkningen krävs en utökad kapacitet att hantera spillvatten och Kungsängsverket och Storvreta reningsverk behöver byggas ut. Till Uppsala Vatten och Avfalls Planeringsavdelning söker vi därför en Utredningsingenjör med erfarenhet av spillvatten, - och reningsfrågor. Du blir en del av ett motiverat team på 13 personer som sitter i Uppsala Business Park.

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)