Till sidans huvudinnehåll
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

Kundtjänsthandläggare
Vill du jobba med kundservice och kommunikation i en framtidsbransch för ett hållbart Uppsala? Nu behöver vi bli fler och söker dig som har stor vana av att arbeta i professionell kundtjänst och har ett konstruktivt och utvecklingsorienterat förhållningssätt.

Sista ansökningsdag 2020-12-07

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)

 

Drifttekniker dricksvatten
Dricksvattenavdelningen söker en drifttekniker som vill vara med att producera det viktigaste livsmedlet, dricksvatten. Gruppen består i dagsläget av 18 medarbetare och en avdelningschef, och har ansvar för samtliga vattenverk och övriga tillhörande anläggningar i Uppsala kommun för dricksvattenproduktion.

Sista ansökningsdag 2020-11-22

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)

 

Affärsstrateg
Avdelningen för hållbar affärsutveckling söker en ny medarbetare som vill vara med och stärka möjligheterna för utökad näringslivsetablering i Uppsala. Har du dessutom en fallenhet för komplexa affärer och kundrelationer? Då kan det vara dig vi söker.

Sista ansökningsdag 2020-11-30

Läs mer och sök tjänsten här (öppnas i ett nytt fönster)

 

Revaq-samordnare
Avdelningen för hållbar affärsutveckling söker en Revaq-samordnare som vill kombinera djup teknisk kompetens och analysarbete med utveckling av ett ledningssystem.

Sista ansökningsdag 2020-11-30

Läs mer och sök tjänsten här  (öppnas i ett nytt fönster)