Hoppa till innehållet
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

Avdelningschef till nyinrättad avdelning för hållbar affärsutveckling

Vill du vara med och leda omställningen till en bättre värld? Vill du ha stora möjligheter att göra avtryck i hållbarhetsfrågor som berör hela Uppsala som blivit utnämnd till världens bästa klimatstad? Hos Uppsala Vatten och Avfall AB har du nu en möjlighet att träda in i en central roll för att arbeta med att möjliggöra ambitiösa tillväxtplaner i Sveriges fjärde största stad och landsbygdskommun.

Sista ansökningsdag 2020-01-06

Sök tjänsten som avdelningchef här

Sektionschef, hushållsavfall

Vi söker en ledare som vill arbeta i en coachande roll där du får din grupp att växa och utvecklas och samtidigt bidra med din kunskap inom avfall. I rollen får du ett givande arbete där du, tillsammans med din grupp, kommer att arbeta med avfallsfrågor och bidra till samhällsutveckling och Uppsalas framtid. 

Sista ansökningsdag 2020-01-07

Sök tjänsten som sektionschef för hushållsavfall här

Anläggningsingenjör spillvatten

Vi söker en skicklig och trevlig anläggningsingenjör till avdelningen spillvatten som idag består av 21 stycken medarbetare. Som anläggningsingenjör samordnar du frågor som rör anläggningsförvaltning samt projekt som rör renoveringar och nybyggnationer. I samarbete med andra avdelningar/sektioner är du samordningsansvarig för underhållsplaner, investeringsbehov, säkerhet och arbetsmiljö. 

Sista ansökningsdag 2020-01-13

Sök tjänsten som anläggningsingenjör spillvatten här

Processingenjör spillvatten

Vi söker en processingenjör till avdelningen spillvatten som idag består av 21 stycken medarbetare. I din roll kommer du att arbeta operativt med utveckling och optimering av avloppsreningsprocesserna samt stödja och utveckla driftspersonalen i processtekniska frågor. Processingenjören ansvarar för att processen drivs optimalt genom att kontinuerligt följa driften genom övervakning, provtagningar, tester och försök.

Sista ansökningsdag 2020-01-13

Sök tjänsten som processingenjör spillvatten här

Avdelningschef verksamhetsstöd

Vill du vara med och leda och styra omställningen till en bättre värld? Här får du möjlighet att utveckla och skapa rätt förutsättningar för en av Uppsalas samhällsviktiga verksamheter. Som chef för verksamhetsstöd på Uppsala Vatten & Avfall AB har du möjlighet att utveckla bolagets stödprocesser med stort fokus på lagefterlevnad, kvalitetsledning, processledning och digitalisering.

Sista ansökningsdag 2020-01-13

Sök tjänsten som avdelningschef för verksamhetsstöd här

Drifttekniker vattenverk

Dricksvattenavdelningen söker en drifttekniker som vill vara med att producera det viktigaste livsmedlet, dricksvatten. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av driftövervakning, underhåll, skötsel av anläggningarna, reparation av utrustning och pumpar samt rutinadministration. Arbetet omfattar allt från små rutinåtgärder till arbete med utveckling och förbättringsarbeten.

Sista ansökningsdag 2020-01-13

Sök tjänsten som drifttekniker vattenverk här

Energisamordnare

Som Energisamordnare ansvarar du för att leda och samordna arbetet med energioptimering (inkl. drivmedel) och effekteffektivisering, samt för inrapportering och planering av det systematiska energiarbetet. Du kommer att  sammanställa och analysera data  samt utreda och driva igenom energibesparande åtgärder på anläggningarna i bolaget. Du blir också ansvarig för att samordna bolagets reservkraftsbehov ur ett kontinuitetsperspektiv. 

Sista ansökningsdag 2020-01-15

Sök tjänsten som energisamordnare här

Lediga tjänster som du söker direkt hos oss

Deltidsarbete/Helgarbete inom hållbarhet för studenter

Är du student och vill du jobba med hållbarhet i praktiken vid sidan av dina studier? Har du erfarenhet av att arbeta i kundtjänst och/eller som guide? Är du social och har intresse av hållbarhetsfrågor? Vi välkomnar dig som vill arbeta med kundservice och kommunikation i en framtidsbransch för ett hållbart Uppsala.

Läs mer och sök tjänsterna här

mobilanpassad visning