Hoppa till innehållet
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

Verksamhetsskyddschef

Vill du jobba med verksamhetssskydd i en famtidsbransch och samtidigt vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga samhällsviktiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent dricksvatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering?
Då kanske det är dig vi söker.

Sök tjänsten som verksamhetsskyddschef här

Sök tjänsten senast: 2019-11-11

Laboratorieingenjör till vattenlaboratoriet

Är du en nyfiken laboratorieingenjör som inte drar dig för rutinanalyser men även är öppen för utökat ansvar och nya arbetsmoment? Då tror vi att Uppsala Vattens vattenlaboratorium har något att erbjuda dig! 

Sök tjänsten som laboratorieingenjör här

Lediga tjänster som du söker direkt hos oss

mobilanpassad visning