Hoppa till innehållet
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

Jurist
Vi söker en jurist till avdelningen för verksamhetsstöd på Uppsala Vatten. Som jurist kommer du att arbeta nära vår bolagsjurist och stötta honom och verksamheten i frågor som kan röra rättssäker handläggning, med att skriva rättsutredningar och protokoll. Du kommer även självständigt att få ansvara för ärenden som framförallt rör VA-lagstiftning, avfallslagstiftning, miljölagstiftning, kommunallagstiftning, PBL samt upphandlings- och entreprenadjuridik.

Sista ansökningsdag: 2020-09-27
Läs mer och sök tjänsten här

 

Utredningsingenjör
Till Uppsala Vattens planeringsavdelning söker vi nu en utredningsingenjör som drivs av hållbar samhällsutveckling, problemlösning och har ett brinnande intresse för miljöfrågor. Du blir en del av ett motiverat team på 12 personer som ger dig möjligheter att utvecklas inom dagvatten, dricksvatten, avfall, avlopp och va-planering.

Sista ansökningsdag: 2020-09-28
Läs mer och sök tjänsten här

 

Arbetsmiljösamordnare
Vi söker en arbetsmiljösamordnare till avdelningen för verksamhetsstöd på Uppsala Vatten. I en tekniskt avancerad verksamhet blir arbetsmiljöfrågorna och samspelet mellan teknik-människa-miljö särskilt viktiga. Det ska vara tryggt och säkert att arbeta hos oss, vilket vi tror är en framgångsfaktor för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas men även för att verksamheten ska kunna utvecklas långsiktigt och hållbart. Därför söker vi nu en arbetsmiljösamordnare som kan axla ett bolagsövergripande ansvar att stödja och utveckla bolaget och våra chefer att upprätthålla och ständigt utveckla en god arbetsmiljö.

Sista ansökningsdag: 2020-10-05
Läs mer och sök tjänsten här