Hoppa till innehållet
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster som du söker via vår rekryteringspartner

Marknads- och kommunikationschef
Vi söker en efterträdare till vår marknads- och kommunikationschef som har antagit nya utmaningar. Som marknads- och kommunikationschef för Uppsala Vatten får du möjligheten att bidra till att, tillsammans med våra kunder och intressenter, skapa rent vatten, smarta kretslopp för hållbart liv i ett växande Uppsala. Vill du dessutom jobba med engagerade medarbetare och är utvecklingsinriktad? Då kanske det är dig vi söker. 

Sista ansökningsdag: 2020-08-16
Läs mer och sök tjänsten här


Utredningsingenjör
Till Uppsala Vattens planeringsavdelning söker vi nu flera utredningsingenjörer som drivs av hållbar samhällsutveckling, problemlösning och har ett brinnande intresse för miljö. Tillsammans med kollegor medverkar utredningsingenjören i samhällsbyggnadsprocessen och planerar och utreder VA- och avfallsfrågor. 

Sista ansökningsdag: 2020-08-16
Läs mer och sök tjänsten här