Hoppa till innehållet
Möte_818px.jpg

Jobba hos oss

Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Uppsala växer i snabb takt och redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt. Som ett expansivt VA-bolag är vi idag närmare 210 stolta medarbetare som med ett stort engagemang och ett högt tekniskt kunnande tillsammans arbetar för att varje dag leverera god service och hög kvalitet.

På Uppsala Vatten finns många olika yrkesroller representerade. Allt från drifttekniker, utredningsingenjörer och ekonomer till chaufförer, kundtjänstpersonal och rörläggare.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats.

Lediga tjänster

Utvecklingsingenjör, spillvatten

Vill du driva långsiktiga utvecklingsfrågor gällande framtida processutformning av spillvattenhantering? Drivs du av att ligga i framkant och brinner för att leda utveckling och innovation inom spillvatten i en växande stad? Då kanske du är den Uppsala Vatten och Avfall söker till en tjänst som utvecklingsingenjör! 
Sök senast: 2019-09-01

Geohydrolog

Har du stor erfarenhet av geologi och grundvattenfrågor och vill arbeta i en kommun där grundvattenfrågan står högt på agendan? Uppsala Vatten och Avfall söker dig som är geohydrolog och redo att driva och utveckla vattenskyddsfrågor för grundvatten, samt bevaka och utreda extern påverkan på grundvattnet. 
Sök senast: 2019-09-01

Drifttekniker

Vill du arbeta med problemlösning och samtidigt ha kul på jobbet? Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Uppsala stad växer och vi söker fler drifttekniker för yttre reningsverk till vår spillvattenavdelning.
Sök senast: 2019-09-11

Drifttekniker

Vill du arbeta med problemlösning och samtidigt ha kul på jobbet? Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Uppsala stad växer och vi söker fler driftteknikerför pumpstationer till vår spilvattenavdelning.
Sök senast: 2019-09-11