På uppsalavatten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sms-utskick vid driftstörningar

Vid driftstörningar så skickar vi ut sms och röstmeddelanden till telefoner registrerade på berörda adresser. Här finns en länk till tjänsten där du kan redigera dina uppgifter.

Sms-utskicken (och talsvarsmeddelande till fasta telefoner) skickas ut till nummer som kan knytas till en viss adress. Vi gör urvalet baserat på en karta och adressuppgifterna kommer från ett företag som heter Bisnode.

Om du har en telefon registrerad på en annan adress, till exempel en telefon från din arbetsgivare, så kan du manuellt lägga till ditt nummer och koppla det till din hemadress. Använd dator när du registrerar en annan adress då det inte fungerar via mobiltelefon.

Gå till https://uppsala.servicevarning.se/ och fyll i uppgifterna.

Bruksanvisning i korthet.

1. Fyll i ditt telefonnummer du vill registrera eller redigera.

2. Kryssa i att du är privatperson.

3. Kryssa i att du inte är en robot.

4. Klicka på Skicka PIN-kod. Du får nu en kod till din telefon.

5. Fyll i PIN-koden du fått i rutan på nästa sida.

6. Nu kan du redigera dina uppgifter. För att redigera en befintlig adress klickar du på den lilla pennan och fyller i uppgifter. Notera att du måste markera adressen från träfflistan innan du kan klicka på Uppdatera.